tiistai 28. maaliskuuta 2017

Kevättä ja vähän kesääkin

Kevät on saapunut. Lumi on kuin huomaamatta alkanut sulaa ja metsässä on taas helpompi kulkea. Joissain paikoissa poluilla on petollisen jäistä, että varovainen pitää kuitenkin olla. Muuttolintuja voi nähdä ja kuulla jo monin paikoin. Itse olen nähnyt laulujoutsenia, telkkiä ja töyhtöhyyppiä. Olen kuullut, että peipposiakin olisi jo nähty. 

Töyhtöhyyppä pellollaLuonto-alan yrittäjänä kesää on jo alettu suunnittelemaan hyvissä ajoin talvella. Tosin opiskelu vie suurimman osan ajasta, mutta jotain uutta ja mukavaa on kuitenkin suunnitteilla kesäksi. Yhteistyössä Saimaan palju- ja aktiviteetin Teemun kanssa palaveerattiin talvella ja tänään kävimme katsastamassa sopivia maastoja tulevia juttuja varten. Pidetään vähän vielä kuitenkin salaisuutena mitä on tulossa. Hieno paikka joka tapauksessa löydettiin kaikilla herkuilla! Pysykäähän siis kuulolla!

Pientä esimakua...

En malttaisi itsekään odottaa! Onneksi kevät menee nopeasti työharjoittelussa ja näyttöjä tehdessä. Vapaa-ajat tietenkin vietän metsässä, kuinkas muuten. 😊

Viime viikolla oli myös naurujoogakeikka päiväkodissa. Tykkäsin paljon ja lapsetkin. Lapsethan nauravat myös luonnostaan paljon. Aikuiset voisivat ottaa vähän mallia. Joskus aikuisilla on iso kynnys tulla naurujoogaan, kun ei kehdata antaa naurun tulla vapaasti ja heittäytyä mukaan. Mutta miten paljon siinä menettääkään! Naurun parasta antiahan on se hyvä olo mikä siitä tulee, kaikki tuntuu sen jälkeen mukavalta. Sitäpaitsi, kerranhan täällä eletään! Annetaan siis mennä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sinun viikonloppusi - hiljaisuuden retriitti

"Sinun viikonloppusi -hiljaisuuden retriitissä" saat keskittyä vain ja ainoastaan itseesi. Voit istua valmiiseen ruokapöyt...